Το ΩΔΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ιδρύθηκε το 1983 από το Σύλλογο Γυναικών Αγίου Στεφάνου ως ένα αναγνωρισμένο από το κράτος μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, που έχει συμβάλει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Πρώτος διευθυντής υπήρξε ο εξάρχων βιολιστής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Πολύβιος Κοιρανίδης.

Από το 1995, τη διεύθυνση του ωδείου ανέλαβε ο συνθέτης και μαέστρος χορωδιών Στάθης Ουλκέρογλου. Aπό το 2017 Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου είναι η Φωτείνη Τριανταφύλλου. Στους σκοπούς του ωδείου, εκτός από τα μαθήματα μουσικής, περιλαμβάνονται και η Δημιουργία Οργανικών και Φωνητικών Συνόλων, καθώς και η διοργάνωση Συναυλιών, Σεμιναρίων και Μουσικών Διαγωνισμών.

Δεκάδες απόφοιτοί μας ασκούν ήδη το επάγγελμα του μουσικού, ή ως διδάσκοντες σε ωδεία και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, είτε ως μουσικοί εκτελεστές σε ορχήστρες, συνθέτες, μαέστροι ή σολίστ.

Το Ωδείο Αγίου Στεφάνου λειτουργεί σε μη κερδοσκοπική βάση. Εποπτεύεται διοικητικά από τριμελή επιτροπή που διορίζεται από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου και διαθέτει οργανωμένη και πλήρη Γραμματεία

 

Το Ωδείο οργανώνει

 • Σεμινάρια
 • Μουσικούς Διαγωνισμούς
 • Συναυλίες
 • Festival
 • Συνεργασίες με ξένα Μουσικά Πανεπιστήμια και Ακαδημίες
 • Παιδική χορωδία Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου για νέους από 5 – 15 ετών υπό την διεύθυνση του Καθηγητή Πιάνου και Φωνητικής Μιλτου Σελητσανιώτη.

 

OPEN DAYS. Το Ωδείο Αγίου Στεφάνου ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί στις “Ημέρες Γνωριμίας” με τα μουσικά όργανα και τις ποικίλες δραστηριότητές του!

ΤΜΗΜΑΤΑ

 • ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ.
 • ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ, ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΟΥ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 • ΠΙΑΝΟΥ
 • ΚΙΘΑΡΑΣ
 • ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΙΑΝΟΥ
 • ΠΝΕΥΣΤΩΝ
 • ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΜΕ ΔΟΞΑΡΙ
 • ΑΡΜΟΝΙΟΥ
 • ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ
 • ΛΑ’I’ΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
 • ΜΟΝΩΔΙΑΣ & ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
 • ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
 • DRUMS
 • ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • ΣΥΝΘΕΣΗΣ
 • ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ
 • ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ
 • ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
 • ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ
 • ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Φωτεινή Τριανταφύλλου(Καλλιτεχνική Διευθύντρια - Καθηγήτρια Πιάνου)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις πιανιστικές σπουδές της στο Ελληνικό Ωδείο με καθηγητές τους Φωτεινή Ορφανίδου και Γεράσιμο Κακαλή. Με τον δεύτερο, απέκτησε και το δίπλωμά της με βαθμό « ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ και Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ».Ταυτόχρονα, σπούδασε και Ανώτερα Θεωρητικά της Μουσικής, αποκτώντας Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ», Πτυχίο Αντίστιξης με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» και Πτυχίο Φούγκας με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ».Συνέχισε τις πιανιστικές σπουδές δίπλα στους Γιάννη Τζόνκερ και Loudmila Stoyanova, ενώ ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το ρεπερτόριο για Piano –  Duo μελετώντας δίπλα στους Duo Ganevi και Alfons Kontarsky.

Συμμετείχε ενεργά σε πανελλήνια και διεθνή master classes με καθηγητές τους: PAOLA VOLPR (Ιταλία), OXANA YABLONSKAYA (Ρωσία), JERMAINE MOUNIER (Γαλλία), GYORGY SANDOR (Ουγγαρία), ANDRAS KEMENES (Ουγγαρία), JULIA GANEVA (Βουλγαρία), BORISLAVA TANEVA (Βουλγαρία), ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΝΚΕΡ (Ελλάδα).

Έχει αποσπάσει το Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της χορωδίας και Ορχήστρας Νέων και το Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ στο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου στο SALERNO της Ιταλίας στην κατηγορία Piano – Duo.

Έχει παρακολουθήσει, επίσης, τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων της Σχολής ΜΑΤΕΥ πάνω στο σύστημα ORFF, μια σειρά σεμιναρίων Μουσικοθεραπείας υπό την αιγίδα του Ε.Σ.Μ.Α. (Ελληνικός Σύλλογος Μουσικοκινητικής Αγωγής) καθώς κι επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Η παιδαγωγική του σχολείου» υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Μουσικής.

Έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αυστρία ενώ έχει επιμεληθεί αρκετές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η μουσικοπαιδαγωγική της δραστηριότητα ξεκινά το 1987 όπου μαθητές της έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου.

Έχει εργαστεί σε πολλά ωδεία και δημοτικούς φορείς ενώ η συνεργασία της με το Ωδείο Αγίου Στεφάνου χρονολογείται από το 1987.

Είναι μέλος της EPTA (European Piano Teachers’ Association) και του Ε.Σ.Μ.Α. (Ελληνικός Σύλλογος Μουσικοκινητικής Αγωγής).

Στάθης Ουλκέρογλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε Θεωρητικά της Μουσικής και Σύνθεση, Ενοργάνωση-Διεύθυνση Μπάντας, Διεύθυνση Χορωδίας, Πιάνο, Ακκορντεόν, Μονωδία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σύνθεσης στο Βελιγράδι.
Συνθέσεις του σε όλα τα είδη της μουσικής («Σοβαρή», «Ελαφρά», Θεατρική κ.λπ.) έχουν παιχτεί σε 15 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Πολλά έργα και τραγούδια του έχουν ηχογραφηθεί και κυκλοφορήσει σε πάνω από 40 δίσκους (LP, CD) και έχουν εκδοθεί σε παρτιτούρες.

Επίσης, έχει εκδώσει τρία βιβλία πάνω στη θεωρία της μουσικής, ένα ως μια κοινωνικο – μουσικολογική προσέγγιση στον Στέλιο Καζαντζίδη και έχει συγγράψει (υπό έκδοση) άλλα τέσσερα.

Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα σχετικά με τον Πολιτισμό και τη Φιλοσοφία της Τέχνης. Πάνω στα θέματα αυτά κινούνται και πολλές διαλέξεις που έχει κάνει σε διάφορους πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και σε πολλά από τα πανεπιστήμια της Τουρκίας.

Έχει βραβευτεί δύο φορές με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ «ΑΜΠΝΤΙ ΙΠΕΚΤΣΙ», τέσσερις φορές για θεατρική μουσική του και από το Ωδείο Αθηνών για πιανιστικό του έργο. Επίσης, έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από διάφορους οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού για την συνεχή και πλούσια πολιτιστική του δραστηριότητα.

Είναι πρόεδρος της INTERNATIONAL CULTURAL FEDERATION 21st CENTURY, γενικός γραμματέας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ, γενικός γραμματέας της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ και μέλος του ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (υπεύθυνος νεολαίας).
Είναι, επίσης τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.

Παπαπαναγιώτου Ολυμπία(Καθηγήτρια Πιάνου)

Σπούδασε πιάνο στο Ωδείο του Αγίου Στεφάνου και πήρε το δίπλωμα της με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί και Πρώτο Βραβείο» από την τάξη της Ναταλίας Μιχαηλίδου.

Συνέχισε τις σπουδές τις στην Ακαδημία «Franz Liszt» της Βουδαπέστης με τον Andras Kemenes, στην «Hochschule für Musik Köln – Standort Wuppertal» στην Γερμανία, από όπου αποφοίτησε με το Παιδαγωγικό Δίπλωμα του πιάνου και το Δίπλωμα Γενικής Μουσικής Εκπαίδευσης και στο Κονσερβατόριο του Μααστριχτ, από όπου αποφοίτησε με το μεταπτυχιακό δίπλωμα «Masters in Piano Interpretation».

Έχει μετεκπαιδευτεί σε σεμινάρια με τους Y. Solomon, A. Valdma, E. Nagy, Ferenc Rados, Ι. Schapira, L. Boyadjieva, A. Puliaev, Ul. Rademacher, T. Steinhoefel, B. van Oort.

Ασχολήθηκε με την ερμηνεία μουσικής του 17ου και 18ου αιώνα σε ιστορικά όργανα, καθώς και με την συνοδεία τραγουδιστών.

Έχει δώσει ρεσιτάλ πιάνου και συναυλίες μουσικής δωματίου σε πόλεις της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Ολλανδίας και της Γερμανίας. Την περίοδο 2009-2012 συνεργάστηκε με τις χορωδίες «Hatzfelder Saengerchor Wuppertal», «Mixed Harmonie», «Ladies Harmonie», «Pol. Chor Wuppertal», «Cronnenberg Damenchor». Ως καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου «Bergische Musikschule» του Wuppertal, έλαβε μέρος σε μουσικοπαιδαγωγικά προγράμματα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Βεστφαλίας.

Από το 2013 έχουν δημιουργήσει με την Χριστίνα Σπυριδάκη την κίνηση «Συναυλία στα Σχολεία» παρουσιάζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα σε δημοτικά σχολεία στην Αττική προκειμένου να μυηθούν τα παιδιά με βιωματικό τρόπο στην μουσική.

Το Μάιο του 2015 μαζί με την Κατερίνα Γρηγοριάδου απέσπασαν ως πιανιστικό ντουέτο πρώτο βραβείο στην κατηγορία μουσικής δωματίου στον διαγωνισμό  Placido Mandanici στην Barcellona Pozzo di Gotto της Ιταλίας.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε piano trio με τις Κ. Γρηγοριάδου και Χρ. Σπυριδάκη  και διδάσκει στο Ωδείο Αγίου Στεφάνου, στο Ωδείο Πρωτοπορία και στους χώρους προσχολικής εκπαίδευσης “Μικρή Παρέα” και “Blossom”.

Έφη Ρηγάτου (Καθηγήτρια Πιάνου )

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και είναι διπλωματούχος πιάνου με Άριστα παμψηφεί απο το Ωδείο “Μουσικοί Ορίζοντες”. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά της μουσικής και είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας. Έχει διακριθεί με τρίτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χ.Ο.Ν. Επίσης, παρακολουθήσε και συμετείχε στο σεμινάριο του διακεκριμένου πιανίστα Paul Badura Skoda. Συντονίζει τα προγράμματα της εκπαιδευτικής ομάδας “musicArte” και οργανώνει τις δράσεις. Διδάσκει στο ΩΔΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ από το Σεπτέμβρη του 2018.

Γουδέλης Βύρων (Καθηγητής Φλάουτου και Σαξοφώνου)

Είναι Διπλωματούχος στο Κλασσικό Φλάουτο με Άριστα Παμψηφεί στο Κλασσικό Σαξόφωνο με Άριστα Παμψηφεί. Επίσης, έχει σπουδάσει Jazz Αρμονία και Jazz Σαξόφωνο και Αυτοσχεδιασμό με τους David Lynch, Τάκη Φαραζή και Σύλβιο Σύρο.Έχει διδάξει σε πολλά ωδεία, στο Αγγλόφωνο Σχολείο CAMPION και στο Μουσικό Σχολείο του Πειραιά.Έχει ηχογραφήσει για την Τηλεόραση, Δισκογραφία, Θέατρο και τον Κινηματογράφο και έχει συνθέσει τη μουσική στις ταινίες «Καζαντζάκης» του Λευτέρη Χαρωνίτη και «Ευαγγελισμός» και «Πρόταση» του Τάσσου Γουδέλη. Κατά καιρούς, είναι μέλος διαφόρων ορχηστρών και άλλων σχημάτων (συγκροτήματα Lattin -Funk, Jazz, μπάντες κ.λπ.).

Ευτυχία Τσεσμελή (Καθηγήτρια Πιάνου και Θεωρητικών)

Η Ευτυχία Τσεσμελή είναι απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, πτυχιούχος Πιάνου (Καθηγήτρια Φωτεινή Τριανταφύλλου), Αρμονίας και Αντίστιξης (Καθηγήτρια Όλγα Αλεξοπούλου), Φούγκας και Διπλωματούχος Σύνθεσης (Καθηγητής Στάθης Ουλκέρογλου) και Διεύθυνσης Χορωδίας (Καθηγήτρια Όλγα Αλεξοπούλου). Έχει συγγράψει πέντε μουσικοπαιδαγωγικά βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΦΙΛ. ΝΑΚΑΣ.Διδάσκει Πιάνο και Ανώτερα θεωρητικά στο Ωδείο του Αγ. Στεφάνου καθώς επίσης και το μάθημα της Μουσικής στην Πρωτοβάθμια Ιδιωτική Εκπαίδευση και στο Νηπιαγωγείο. Ταυτόχρονα, είναι μαέστρος παιδικών χορωδιών και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ.

Μαρία Μικίδου (Καθηγήτριας Κλασσικού και Επαγγελματικού Τραγουδιού)

Η μεσόφωνος Μαρία Μικίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Κλασικό Τραγούδι και πήρε Δίπλωμα Μονωδίας  με «Άριστα Παμψηφεί και Α’ Βραβείο». Είναι επίσης πτυχιούχος Πιάνου με «Άριστα Παμψηφεί και Διάκριση», καθώς και Πτυχιούχος Αρμονίας. Εργάστηκε ως Μεσόφωνος στην Εθνική Λυρική Σκηνή (Νέα Σκηνή ΕΛΣ-Θέατρο Ακροπόλ) στις Παραστάσεις Οπερέτας από το 1999 έως την κατάργηση της σκηνής, το 2010.Από το 1998 εργάστηκε σε Δημοτικά Σχολεία ως Δασκάλα Μουσικής.Έχει ερμηνεύσει ως Σολίστ Λυρικό, Σύγχρονο, Παραδοσιακό, και Έντεχνο Ρεπερτόριο σε Συναυλίες, Μουσικά και Θεατρικά Έργα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Έχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις της ΕΛΣ, ΕΡΤ, και στη Δισκογραφία με τους Δημήτρη Παπαδημητρίου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Βασίλη Χατζηλούκα.

Έχει δώσει Ρεσιτάλ Πιάνου και έχει συνεργαστεί ως συνοδός Πιάνου με Χορωδίες, Φωνητικά Σύνολα, και Τραγουδιστές

Μηλιώνη Δήμητρα (Καθηγήτρια Βιολιού και Βιόλας)

Η Μηλιώνη Δήμητρα γεννήθηκε στον Πειραιά. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο βιολί και τη βιόλα στο Ωδείο Αθηνών με «Άριστα Παμψηφεί, Διάκριση και Β΄ Βραβείο» στο Δίπλωμα της βιόλας.Το 1988 συμμετείχε στο 1ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολιού «Σπύρου Κουρή» όπου κέρδισε το 2ο βραβείο και το βραβείο για την καλύτερη εκτέλεση.

Έχει συνεργαστεί ως μέλος ορχήστρας  με τη Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Συμφωνική Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ., την ορχήστρα εγχόρδων τα «Έγχορδα Αθηνών».

Από το 1998 συμμετείχε στην Ορχήστρα των Χρωμάτων, ως μόνιμη μουσικός βιόλας.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2000-2001 δίδαξε βιόλα στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Είναι διορισμένη στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου ως καθηγήτρια βιολιού και βιόλας.

Βλαχάκης Γεώργιος (Δάσκαλος Κιθάρας)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε κλασική κιθάρα με δάσκαλο τον σολίστα Δημήτριο Κουρζάκη και έλαβε το αντίστοιχο Πτυχίο από το Ωδείο Αγίου Στεφάνου το 2010. Διδάχθηκε, επίσης, Αρμονία και Αντίστιξη από τον Συνθέτη και Μαέστρο Χορωδιών Μενέλαο Παλαιοδημόπουλο, λαμβάνοντας τα σχετικά Πτυχία από το Ωδείο Αγίου Στεφάνου το 2006 και 2010 αντίστοιχα.  Έχει δώσει αρκετές συναυλίες σόλο και σε σύνολα. Διδάσκει στο Ωδείο Αγίου Στεφάνου Κλασσική Κιθάρα, τόσο με τον κλασσικό τρόπο, όσο και σε ομαδικά μαθήματα με μεγάλη επιτυχία.

Άννα Παγκαδάκη (Δασκάλα Κιθάρας)

Σε ηλικία 11 χρονών, άρχισε σπουδές κλασσικής κιθάρας, αρχικά παρακολουθώντας μαθήματα συνοδευτικής κιθάρας (λαϊκή, μοντέρνα σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο), τα οποία ολοκλήρωσε αριστεύσασα από τη μουσική σχολή Νέας Ιωνίας (1990) . Στη συνέχεια, απέκτησε πτυχίο ειδικού Αρμονίας με τον Μιχάλη Τραυλό, στο Ωδείο Ν. Σκαλκώτας, (1995). Συνέχισε τις σπουδές της στο ωδείο Ραυμόνδη & με καθηγητή τον Κώστα Γρηγορέα, αποκτά το δίπλωμά της, με «άριστα παμψηφεί» το 1998. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από καταρτισμένους Έλληνες & ξένους κιθαριστές. Συμμετέχει ιδιαίτερα σε συναυλίες μουσικής δωματίου, αποτελώντας μέλος ντουέτου ή τρίο με κιθάρες καθώς και σε συνοδείες τραγουδιών ποικίλων ειδών μουσικής. Εργάζεται στο Ωδείο Αγ. Στεφάνου από το 1994 και στο Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου το 2018, ως μουσικοπαιδαγωγός με ιδιαίτερη αγάπη & πείρα στη διδασκαλία.

Κωνσταντίνος Πλατανιάς (Δάσκαλος Ηλεκτρικής Κιθάρας)

1999 – 2002: ΤΕΕ Λαμίας – Δίκτυα Πληροφορικής
2002 – 2004: IΙΕΚ Le Monde – Hotel management 1999 – 2003: Φθιωτικό ωδείο Καραμπογιά – Ηλεκτρική Κιθάρα
2003 – 2008: Ωδείο Φίλλιπος Νάκας – Ηλεκτρική Κιθάρα Jazz Αρμονία Jazz Ενορχήστρωση Congas & Μουσικά σύνολα
2006 – 2007: Μαθήματα Φωνητικής Μαθήματα Drums
2017 – 2019: Μαθήματα πιάνου 2018 – έως σήμερα: Ειδικό αρμονίας
2020 – 2021: RGT Grade 5 Ukulele exams – Distinction 91% RGT Grade 6 Electric Guitar exams – Distinction91% RGT Grade 7 Electric Guitar exams – Distinction 93% RGT Grade 8 Electric Guitar exams – Distinction 91% DipLCM (TD) – Distinction 93% RSL Grade 8 Electric Guitar – Distinction 99%
2007 – έως σήμερα: Ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας Σεπτέμβριος 2016 – Ιούνιος 2017: Καθηγητής Ηλεκτρικής Κιθάρας – Lab Αλίμου Σεπτέμβριος 2016 – έως σήμερα: Καθηγητής Ηλεκτρικής Κιθάρας – Ωδείο Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου
Σεπτέμβριος 2020 – έως σήμερα: Καθηγητής Ηλεκτρικής Κιθάρας – Δημοτικό Ωδείο Καπανδριτίου
2003 – έως σήμερα: Τραγουδιστής/κιθαρίστας του συγκροτήματος ‘Αντίπερα όχθη’ με δισκογραφία. Εμφανίσεις σε γνωστές σκηνές της Αθήνας, της επαρχίας αλλά και σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Επίσης μέλος των σχημάτων ‘Green eye symphony’ και ‘Urizen’ και ‘Bigus Dickus’.
2003 – έως σήμερα: Session Κιθαρίστας/Τραγουδιστής με συνεργασίες με καλλιτέχνες του χώρου όπως: Πάνος Κατσιμίχας (μεχρι σήμερα), Ενδελέχεια (μέχρι σήμερα), Βασίλης Καζούλης, Κώστας Λειβαδάς, Δημήτρης Καρράς, Μαριάντα Πιερίδη, Shaya, Ευρυδίκη, Τζώρτζια Κεφαλά, Αρετή Κετιμέ, Μάνος Πυροβολάκης κ.α
2003 – 2019: Συμμετοχή σε ηχογραφήσεις ως κιθαρίστας, καλλιτεχνικός επιμελητής και τραγουδιστής σε δίσκους των: Παύλου Σιδηρόπουλου ‘Εξακρίβωση’ , Αντίπερα όχθη, Δημήτρη Καρρά, Νίκου Ρουμελιώτη καθώς και σε τραγούδια του συνθέτη ‘Φοίβου’.

Γιώργος Δέτσης (Καθηγητής Κιθάρας)

Λεωφ. Μαραθώνος 4, 14565  Άγ. Στέφανος, Αττική
Τηλ. & Fax.: 210 6219074, E-mail: odeiosylgast@gmail.com