ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ TΡΙΦΩΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Εδώ και 28 χρόνια, κορίτσια, νέες κοπέλες, γυναίκες που συναντήθηκαν κι ένωσαν την αγάπη τους για το χορωδιακό τραγούδι αποτέλεσαν τη γυναικεία πολυφωνική χορωδία του Συλλόγου Γυναικών του Αγίου Στεφάνου.
28 χρόνια με όραμα, με έμπνευση, με αισιοδοξία, με την καλή δουλειά και πίστη των μελών της επιτροπής της, η χορωδία συνεχίζει να πραγματώνει τους στόχους της ,να στηρίζει με αγάπη και αφοσίωση τη μουσική της ταυτότητα.

Με τις δεκάδες συναυλίες της, με τη διοργάνωση χορωδιακών φεστιβάλ στέλνει το μήνυμα της ομαδικής δημιουργίας, της διάδοσης της χορωδιακής τέχνης , της καλλιέργειας σχέσεων φιλίας μεταξύ χορωδιών στην Ελλάδα και
το εξωτερικό.

Ξέροντας την εκτίμηση και την αγάπη σας προς τη Χορωδία στη μακρόχρονη διαδρομή μας , ελάτε όσες πιστεύετε και αγαπάτε το χορωδιακό τραγούδι να βρείτε τη φωνή σας μέσα στην ομάδα.

Δεν φαντάζεστε πόσα γοητευτικά μυστικά κρύβονται και πόσα θα ανακαλύψετε κοντά μας. Δάσκαλος και Εμψυχωτής μας ο εξαίρετος Μαέστρος Στάθης Ουλκέρογλου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου του Συλλόγου Γυναικών.

Σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας στις 8:00μμ.
Λεωφ. Μαραθώνος 4, 14565 Αγ. Στέφανος, Αττική.